OM OSS

Vi är ett ISO 9001 certifierat ballongflygsföretag som erbjuder lyxiga ballongturer av högsta kvalitét i Kappadokien, vilket urskiljer oss från alla andra företag i branschen. Vi prioriterar kvalitét framför kvantitet och arbetar därför med litet antal luftballonger för att erbjuda våra passagerare en mer personlig och komfortabel upplevelse.

Vad skiljer oss från vara konkurrenter?

- Vi har en liten flotta av luftballonger, tillverkade av världens mest prestigefyllda luftballongstillverkare: Lindstrand Balloons (grundades av svenske entreprenören Per Lindstrand med tillverkning i Storbritannien). Dessa toppmoderna ballonger är de enda av “Hyperlife Silver Coated”-modellen (garanterar högsta säkerhet tack vare den senaste teknologin) som är tillgängliga i Kappadokien.

- Våra piloter är Kappadokiens mest kända och erfarna piloter.

- Samtliga av våra passagerare är försäkrade med den högst täckande försäkringen bland alla företag i Kappadokien.

- Frukost erbjuds i form av öppen buffé i våra lokaler före flygturen. Vi är unika med att erbjuda “riktig” frukost bland ballongföretagen i Kappadokien.

- Vi är enda luftballongsföretag i Turkiet som är valda till det prestigefyllda “American Express Selects”-programmet och topprankade på Tripadvisor – bland alla luftballongsföretag i Kappadokien med flest antal rekommendationer. Vi är även rekommenderade av följande guideböcker/ resesajter: CNN International, Forbes, TurkeyTravelPlanner (Tom Brosnahan), Frommer's, Kiwi Collection, Rurubu (Japansk), Time Out med flera…Vi är medlem i ASTA (American Society of Travel Agents – som enda luftballongföretag från Turkiet), BFA (Balloon Federation of America – som enda luftballongföretag från Turkiet klassad Corporate Member) och BBAC (British Balloon and Airship Club)


Vi delar åsikten om att man bara lever en gång och att man måste ta del av livets alla godsaker så mycket som möjligt. En luftballongtur över Kappadokien är en unik upplevelse som vi är redo att oförglömliga för våra passagerare.